VELKOMMEN TIL
 
 
VELKOMMEN TIL...
Vi har Danmarks største lager, med varer der kan leveres fra dag til dag. Du behøver kun handle ét sted! 
 
Collection of specialists
Tech Data´s Dual Model er med til at drive salget og indtjeningen ved at udnytte to forretningsmodeller.
Broadline-modellen, der øger antallet af forhandlere, købsfrekvensen samt giver bedre salgsfremstød, mens Collection of Specialists modellen, sikrer rådgivning og dermed udvikling og engagement af forhandlerne i kanalen.
Disse to modeller tilsammen giver mange muligheder for at nå nye kunder, samtidig med at fokus hele tiden holdes fast. Collection of Specialists er en vigtig del af Tech Data.
 
 
Azlan er enterprise divisionen hos Tech Data og er samtidig den førende distributør af value added enterprise teknologiløsninger i Europa. Azlan kan give specialiserede råd og vejledning til forhandlere, der implementerer produktivitetsforbedrende teknologier, herunder sikkerhed, virtualisering, unified communications og storage. 

Maverick er den førende distributør af professionelle AV-produkter i Europa. De yder kundeservice på højt niveau, teknisk support, e-handelssystemer og meget mere. En del af Mavericks forretningsområder er Hotlamps og ScreenExpert, to forretningsenheder der begge har et stærkt ry i markedet.

Tech Data Mobile leverer distribution og integrerede supply chain løsninger til den mobile kommunikationsindustri i Europa. Tech Data Mobile Europe sørger for, at kunderne i hele Europa let og kosteffektivt kan få fat i deres mobile enheder, uanset om det er håndsæt, laptops, netbooks eller relateret tilbehør.